Cyber TAG

Am combinat cărțile de vizită de lux (PVC, print UV, lăcuire selectivă, gravură) cu tehnologia NFC și a rezultat CyberTAG.
O carte de vizită smart care transferă contactul tău în agenda interlocutorului printr-o simplă apropiere a cărtii de vizită de smartphone-ul acestuia rezultatul fiind next level networking.
Printre alte beneficii putem enumara, eco friendly, prețul redus, te scapă de grija stocului și a nenumăratelor comenzi și stabilește o legatură fină între utilizatorul clasic al cărtilor de vizită și cel digital mulțumind ambele segmente.
Fă pasul către viitor! One time only but forever!
Stai alături pe noi și pe social media!
CyberTAG 1+1

CyberTAG – Cartea de vizită smart cu design futurist, ce te scapă de toate grijile în ceea ce privește cărțile de vizită și îți asigură o primă impresie de neuitat! Și unde mai pui că ai nevoie doar de o singură bucată!

Design-ul tailor made (100% custom), face ca fiecare CyberTAG sa fie unic!
Nu este de mirare că cel mai popular instrument de marketing este cartea de vizită – este portabilă, costă foarte puțin, este versatilă și toată lumea asteaptă una! Din păcate, conform statisticilor, peste 90% dintre cărțile de vizită ajung în coșul de gunoi chiar în ziua în care au fost primite/date.
Cum facem așadar să obținem o carte de vizită distinctă și memorabilă pentru clienți, o carte de vizită al cărui design să nu coste o avere si TOTUȘI să nu fie aruncată la gunoi?!

Răspunsul este simplu, CyberTAG!!!

Lei150
  • PVC
  • Print UV
  • Lăcuire selectivă
  • Grafică 100% custom
Comanda acum sau cere detalii